CROPIX
VELIKO ZADOVOLJSTVO U MAKSIMIRU

FOTO: MARIO GAVRANOVIĆ SLUŽBENO PREDSTAVLJEN KAO NOVI IGRAČ DINAMA Marijan Vlak oduševljen obavljenim poslom: 'Doveli smo istinsko pojačanje!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2018. 16:44

Mario Gavranović danas je u Maksimiru i službeno predstavljen kao novo pojačanje Dinama. Pred novinare su stigli bivši napadač Rijeke i sportski direktor Modrih Marijan Vlak.

- Izuzetna mi je čast predstaviti našeg novog igrača. Smatram da smo napravili dobar i pravi posao. Dovodimo istinsko pojačanje u Dinamo. Mario Gavranović igrač je koji ima međunarodno iskustvo, a zadnje je dvije godine u Rijeci ostavio dubok trag. S obzirom na to da smo izgubili prvenstvo i Kup od Rijeke prošle sezone, on je sigurno bio važan kotačić u njihovim uspjesima - rekao je na početku konferencije Vlak pa nastavio:

- Smatram da će se brzo adaptirati i pokazati od početka što zna te da će tako opravdati svoj dolazak u Dinamo. Mario je potpisao na tri godine - završio je Vlak i prepustio riječ novom modrom pojačanju, prenosi službena stranica GNK Dinama.

- Jako sam sretan što je sve dobro završilo. Jako sam htio doći u Dinamo i nadam se da ću se brzo prilagoditi momčadi. Jedva čekam treninge i nastavak sezone. Broj 11 odabrao sam zato što mi se sviđa taj broj - pojasnio je na početku Mario Gavranović koji će na leđima nositi broj 11.

- Na terenu sam davao maksimum za Rijeku i jako mi je drago što sam uspio ostvariti visoke ciljeve s njima prošle sezone. Sad želim isto s Dinamom, cilj je dupla kruna.

- Kad sam ja stigao u Rijeku Lešković je bio ozlijeđen pa se nismo baš dobro upoznali tada. Sad ću imati priliku upoznati i njega i cijelu ekipu - rekao je Mario na pitanje o tome poznaje li stopera Marka Leškovića, također bivšeg igrača Rijeke, a zatim je nastavio o riječkoj publici:

- Publika u Rijeci sigurno neće dobro primiti moj prelazak, to je normalno u nogometu kad odlaziš u rivalski klub, ali mislim da sam kad sam bio u Rijeci uvijek davao sve od sebe na terenu i ja sam zadovoljan time. Kako god me prime, ja sam sada igrač Dinama i drago mi je što je tako.

- Bilo je ponuda drugih klubova, ali ja sam htio doći u Dinamo. Zadovoljilo bi me da osvojimo dvostruku krunu ove sezone, neću govoriti o tome koliko bi me golova zadovoljilo - bio je kratak i jasan na pitanje novinara o brojci golova koju bi volio postići u dresu Dinama.

Mišljenje o novim suigračima?

- Hodžić je jako dobar napadač, a imat ću vremena upoznati svakog igrače i njihovu igru. Ima dosta kvalitete u momčadi Dinama, svi su igrači dobri. Pričam dosta jezika pa mislim da ću bez problema komunicirati sa suigračima. Mislim da neću imati problem prilagodbe. Našao sam i stan gdje ću živjeti.

- Rođen sam u Švicarskoj pa sam doživljavao hrvatski nogomet malo manje nego što ga prate ljudi ovdje. U mojoj obitelji svi su dinamovci pa smo tako i mi naučeni da navijamo za Dinamo - zaključio je Gavranović.

Linker
23. travanj 2024 11:56