Matija Djanjesic / CROPIX
SADA JE I SLUŽBENO

GOTOVO JE! NA RUJEVICI NAPRAVILI NAJVEĆI ZIMSKI TRANSFER Igrač Rijeke zamijenit će nekadašnju veliku zvijezdu Barcelone

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 21. ožujak 2019. 17:35

Najveći zimski transfer Rijeke je priveden kraju, Heber Araujo dos Santos potpisao je ugovor za New York City (nije objavljena dužina transfera) i tako službeno zaključio svoju epizodu u Rijeci koja će u ovoj priči inkasirati između tri i četiri milijuna eura ovisno o realizaciji nekih stavaka iz dogovora dvaju klubova. I Rijeka i NYC su jučer poslijepodne potvrdili finalizaciju ovog transfera, a klub iz MLS-a novog igraču je posvetio i poduži tekst kroz kojeg je predstavljen.

Između ostalog se navodi i da je Heber dobitnik Žute majice Sportskih novosti koja je najveće priznanje za jednog igrača u Prvoj HNL.

- Heber ima nos za gol i može zabijati na razne načine. Jedva čekamo da se pridruži momčadi, bit će važan dodatak našem napadu jer je pokretan, kao napadač može se ubacivati iza obrane, ali i povlačiti se između linija i surađivati s veznim igračima - rekao je sportski direktor NYC Claudio Reina.

Sam Heber iskazao je zadovoljstvo što karijeru nastavlja u New York Cityju.

- Prikaz projekta što sve klub želi postići mi je olakšao odluku da pristupim NYC-ju i siguran sam da će ovo biti veliki korak u mojoj karijeri. Poručujem navijačima da ću pokazati najbolje od sebe da s klubom napravim velike stvari - poručio je Heber.

Linker
25. travanj 2024 20:59