Foto: Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
BILA BI TO PRAVA BOMBA

KAKAV ODGOVOR DINAMU S RUJEVICE! NA POMOLU SENZACIONALAN TRANSFER? Rijeka dovodi bivšeg reprezentativca Vatrenih: 'Spreman sam razgovarati'

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 27. prosinac 2017. 10:25

Rijeka već na zimu ostaje bez svojeg prvog napadača, Marija Gavranovića koji je već jednom nogom na Maksimiru, stoga su na Rujevicu krenuli u novu operaciju dovođenja špice s kojom će otvoriti drugi dio sezone.

Kao jedno od potencijalnih pojačanja spominje se ni manje ni više nego bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva, prenosi Novi list.

Navodno su uspostavljeni kontakti između čelnika riječkoga nogometnoga prvoligaša i zastupnika slavnog brazilskog napadača s hrvatskom putovnicom, koji je postao slobodan igrač nakon okončanja ugovora s brazilskim prvoligašem Atleticom Paranaenseom.

– Ajmo reći da sam bio na večeri u jednom nogometnom društvu i da smo se dotakli te teme. Ja sam se u svakom slučaju poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu naputovao i namijenjao sredina. Vratio sam se u Brazil, onda opet vratio u Šahtar, pa opet otišao u Brazil... Gotovo je s tim, želim biti bliže Hrvatskoj i Zagrebu.

Minsk, 120809.
Stadion Dinamo Minsk
Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo 2010. Bjelorusija - Hrvatska.
Na fotografiji: Eduardo da Silva.
Foto : Jakov Prkic / Cropix
CROPIX

Rijeka je organiziran klub, kao i »Osijek.

- Ako mi netko predstavi nekakav dobar projekt, spreman sam razgovarati. Javili su se i neki klubovi iz Austrije... Vidjet ću. U svakom slučaju, neozbiljno bi od mene bilo govoriti nešto više dok me konkretno ne kontaktiraju čelnici nekog kluba – zaključio je Eduardo.

OVDJE PROČITAJTE OPŠIRNIJE!

Linker
27. travanj 2024 02:38