Reuters
NE MOGU GA ZADRŽATI

NIJEMCI SE RASPISALI: NAKON SRPSKOG NAPADAČA PREMA MADRIDU BI MOGAO I HRVAT Došao bi kao idealna zamjena za čovjeka koji mu je u Rusiji 'ukrao' zlato!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. lipanj 2019. 15:21

Nakon što su u Frankfurtu ostvarili rekordni transfer prodajom srpskog napadača Luke Jovića u Real Madrid za 60 milijuna eura, Nijemci su se raspisali i o mogućem odlasku hrvatskog nogometnog reprezentativca Ante Rebića.

Njemački Bild donosi vijest kako bi Diego Simeone i Atletico voljeli vidjeti napadača Vatrenih u svojim redovima, a stigao bi kao zamjena za Antoinea Griezmanna koji će gotovo sigurno napustiti Los Colchonerose ovog ljeta, ali još uvijek nije poznata nova destinacija.

Prije nekoliko dana pojavila se i vijest kako je za hrvatskog nogometaša zainteresiran i Inter iz Milana, a u Frankfurtu će za njegove usluge tražiti najmanje 40 milijuna eura. Nijemci također ističu kako će u Frankfurtu teško zadržati Hrvata koji je oduševio u dresu Vatrenih proteklog ljeta.

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - MARCH 31: Ozan Kabak of VfB Stuttgart and Ante Rebic of Eintracht Frankfurt in action during the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and VfB Stuttgart at Commerzbank-Arena on March 31, 2019 in Frankfurt am Main, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)
Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

Bild tvrdi kako bi se Rebić sjajno uklopio u Simeoneovu momčad jer Argentinac prakticira igru s brzim kontra napadima, a to je jedan od segmenata koje savršeno odgovaraju hrvatskom napadaču.

Prošle je sezone Rebić postigao deset pogodaka u raznim natjecanjima i ubilježio šest asistencija, te zajedno sa Lukom Jovićem i Sébastienom Hallerom činio ubojit napad Enitrachta.

Linker
26. travanj 2024 03:01