Pablo Blazquez Dominguez/Getty Images
O TOME SE PRIČA

SERGIO RAMOS RADI NEOČEKIVANI TRANSFER? 'Ne možeš otići! Madrid ne može samo tako nekome pokloniti svog kapetana'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2019. 22:36

Sergio Ramos posljednjih je dana jedna od glavnih tema u Španjolskoj. Tamošnji mediji naveliko pišu o njegovoj želji da napusti Santiago Bernabeu, a u ponedjeljak popodne AS je izbacio tekst s naslovom "Ramos traži od Reala da ga pusti u Kinu".

Nekoliko izvještaja govori da je kapetan Kraljevskog kluba od predsjednika Florentina Prereza zatražio da mu omogući transfer u Kinu budući da je, prema tvrdnjama tamošnjih medija, dobio jako bogatu i primamljivu ponudu.

Do Ramosovog zahtjeva navodno je došlo na sastanku na kojem su sudjelovali on, njegov brat Rene, odvjetnik Julio Senn i naravno sam Perez.

"Predsjednik kluba je navodno žestoko i jasno odgovorio - 'Ne možeš otići! Madrid ne može samo tako nekome pokloniti svog kapetana'", stoji u tekstu AS-a.

Španjolci ističu i da je do problema na relaciji Ramos - Perez došlo u ožujku ove godine kada je Ajax izbacio Madriđane iz Lige prvaka. Dvojac se tada, navodno, žestoko sukobio u svlačionici.

Ramos dres Reala nosi već 14 godina otkako je u klub stigao iz Seville. Tijekom tog razdoblja postigao je 84 pogotka u 606 nastupa.

Linker
27. travanj 2024 00:02