Getty Images
NAPOKON JE GOTOVO

SPORTSKE NOVOSTI PRVE DONOSE: VATRENI IMA NOVI KLUB NAKON VELIKIH PREOKRETA! Danima je vagao, i na kraju neočekivano izabrao 'skromniju' ponudu!

BRADARIĆ ZA 6 MILIJUNA € U CAGLIARIJU Bordeaux je nudio barem milijun više, ali igračev izbor bila je Sardinija
Piše: Ivica DevčićObjavljeno: 31. srpanj 2018. 09:58

Tko bi pomislio da će se na kraju “Filip sam prodati”! U poluvremenu pripremnog ogleda sa Zadrom, naime, na pitanje vezano za Bradarićev odlazak s Rujevice od vrhuške smo dobili upravo takav odgovor.

Naravno, vodstvo Rijeke tada je aludiralo na činjenicu da si je reprezentativac Hrvatske, srebrni sa SP-a u Rusiji, svojim nastupima u bijelom dresu osigurao interes klubova od Rusije do Francuske. A skrasit će se negdje između - u Italiji. I “sam se prodao”. Ne doslovno, ali Cagliari je njegov odabir.

Rijeka, 010317. 
Stadion Rujevica.
NK Rijeka - NK Osijek, polufinala utakmica Hrvatskog nogometnog kupa. 
Na fotografiji: Bradaric Filip.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Jer, da se pita Rijeku, Bradarić bi još neki dan odletio prema Bordeauxu, a ne kao što je to igrač učinio danas ujutro (prije potpisa za crveno-plave), na liječnički pregled u rimsku sportsku kliniku Villa Stuart, kojeg je prošao u popodnevnim satima i potom se uputio na potpis ugovora za Cagliari, koji će za hrvatskog reprezentativca platiti 6 milijuna eura.

ŠTO SE SVE DOGAĐALO U NEOBIČNOM TRANSFERU FILIPA BRADARIĆA PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Linker
18. svibanj 2024 07:29