Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
VELIKE NAJAVE

STIGAO ODGOVOR IZ NJEMAČKE! NIKO KOVAČ U TIŠINI GRADI MEGAMOMČAD Hrvat dobio najskuplje pojačanje u povijesti kluba, a stiže još jedno veliko ime!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2019. 18:30

Bayern je danas predstavio Lucasa Hernandeza, francuskog reprezentativca koji je ovoga ljeta postao najskuplje pojačanje u povijesti bavarskog kluba.

Transfer francuskog stopera iz Atletico Madrida u Bayern težak je rekordnih 80 milijuna eura, pa se danas se uz Hernandeza novinarima na presici obratio i predsjednik Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge.

Legendarni Nijemac odmah je objasnio što će 23-godišnji branič značiti za novu momčad Nike Kovača sljedeće sezone.

"Kada ovaj prijelazni rok završi, imat ćemo momčad koja će moći tražiti titule na sva tri fronta!".

Hernandez je dobio broj 21 koji je svojedobno nosio legendarni kapetan Phillip Lahm.

"Svjestan sam da se radi o povijesno važnom broju, i dat ću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje. Bayern je veliki klub za sve, bez obzira dolazite li iz Francuske, Španjolske ili Italije. Radi se o jedno od najvećih klubova svijeta, a s time se ne može baš svatko pohvaliti", rekao je Hernandez koji može igrati i ljevo i na centralnom poziciji obrambene formacije.

A tu je konkurencija strašno jaka... David Alaba, Niklas Süle, Benjamin Pavard.

"Imamo igrače velikog iskustva, a na treneru je da odredi tko će igrati. Na meni je pak da mu se odužim za povjerenje. Svi braniči Bayerna su veliki igrači s puno iskustva. Svatko od njih može biti vođa, ali i ja mislim da bih trebao imati veliku ulogu. Ja mogu biti vođa", hrabro je poručio 23-godišnji Francuz.

Stiglo je i neprimjereno pitanje o budućnosti Nike Kovača na klupi Bayerna.

"To hoće li Kovač ostati trener ne ovisi o meni nego o ljudima koji ovdje donose odluke", rekao je Francuz.

Za kraj, Rummenigge je najavio i novo veliko pojačanja.

"Ovoga ljeta smo već uložili 118 milijuna eura, ali još nismo gotovi. Dovest ćemo još jedno veliko ime", tajanstven je bio velikan njemačkog nogometa i Bayerna.

Linker
27. travanj 2024 04:49