Getty Images
POSAO KOJI IMA SMISLA

TALIJANI SE RASPISALI: NAKON DOLASKA ZVIJEZDE U INTER, IVAN PERIŠIĆ NAPUŠTA ITALIJU? Za Vatrenog je stigla iznenađujuća ponuda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. kolovoz 2019. 11:38

Ivan Perišić je jedan od najčešće spominjanih hrvatskih nogometaša u ovom prijelaznom roku. Inter je Perišića voljan prodati po pravoj cijeni jer ga novi trener Antonio Conte ne vidi u udarnoj postavi, a i novi sustav vjerojatno neće odgovarati Perišićevoj igri. No, 30-godišnji Omišanin i dalje je u Interu, ali i to bi se moglo uskoro promijeniti.

Naime, Gazzeta dello Sport donosi kako bi Perišić karijeru mogao nastaviti u Bayernu. Bavarski klub bi hrvatskog reprezentativca doveo na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa sljedećeg ljeta za 30 milijuna eura.

Bayern bi Perišića doveo kao zamjenu za Leroyja Sanea. Njemački reprezentativac je bio glavna meta Nike Kovača ovog ljeta, ali je ozlijedio koljeno na utakmici Community Shielda između Manchester Cityja i Liverpoola pa je taj transfer za sada zaustavljen. Bayernu, pak, nakon odlazaka Robbena i Riberyja, nedostaje krilni napadač pa bi mu Perišić itekako dobro došao.

Soccer Football - International Champions Cup - Manchester United v Inter Milan - Singapore National Stadium, Singapore - July 20, 2019   Inter Milan's Ivan Perisic before the match    REUTERS/Feline Lim - RC13F18981E0
REUTERS/Feline Lim

Prijelazni rok u Njemačkoj traje do 2. rujna pa ima još dovoljno vremena da se ovaj transfer realizira. Međutim, sezona je već započela porazom Bayerna u Superkupu Njemačke od Borussije Dortmund. Ovog vikenda na rasporedu su utakmice Kupa, a prvenstvo počinje 16. kolovoza.

Linker
26. travanj 2024 10:15