REUTERS/Dylan Martinez / REUTERS
PODIJELJENA MIŠLJENJA

VELIKA ŽELJA NIKE KOVAČA I BRACE UZBURKALA DUHOVE 'Mi smo velik klub, ovo je najjača liga svijeta i ja stvarno ne znam zašto bi netko išao u Bayern!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2019. 21:28

Francuski nogometni reprezentativac, 22-godišnji desni bočni igrač Benjamin Pavard u srpnju će napustiti Stuttgart i preseliti u Bayern s kojim će potpisati petogodišnji ugovor, objavio je muenchenski klub u srijedu.

Pavard je prvo pojačanje momčadi Nike Kovača za sljedeću sezonu, ali zasigurno ne i posljednje. Prema pisanju njemačkih, španjolskih i engleskih medija Bayern želi dovesti i krilnog napadača Calluma Hudson-Odoija iz Chelseaja.

Ponuda za 18-godišnjeg talenta koji je tek tri puta zaigrao za Chelsea u Premiershipu popela se do vrtoglavih 39 milijuna eura te izazvala broje polemike na Otoku. Jedan od onih koje je protiv transfera je Chelseajev branič Marcos Alonso.

REUTERS/Eddie Keogh
REUTERS

"On je dobar igrač, ali je jako mlad. Sada treba biti strpljiv i mora se boriti za svoje mjesto u Chelseaju, pokazati glad. To je sve što on mora napraviti, ima sve preduvjete da postane veliki igrač, a sad je na njemu da se izbori za svoje mjesto. Mi smo Chelsea, veliki klub, velika momčad, Premierliga je najjača liga na svijetu, i ja stvarno ne znam zašto bi netko išao u Bayern", poručio je španjolski branič.

Linker
27. travanj 2024 06:23