REUTERS/Ralph Orlowski
 REUTERS
JAVLJA SKY SPORTS

VELIKA ŽELJA NIKE KOVAČA NAPRAVILA ZNAČAJAN KORAK PREMA TRANSFERU U velikanu se hvataju za glavu, mladi talent zbog Bavaraca odbio pravo bogatstvo!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. siječanj 2019. 09:17

Callum Hudson-Odoi odbit će bogatu ponudu Chelseaja što bi značilo da je definitivno odlučio napustiti londonski klub, vijest je koju javlja ugledni Sky Sports.

18-godišnjem krilnom igraču ponuđena je tjedna plaća od 85 tisuća funti tjedno, no to nije iznos kojim su uspjeli promijeniti njegovo mišljenje te je sve izglednije kako će karijere nastaviti u Bayernu. Klub Nike Kovača, prema pisanjima britanskih medija, četiri je puta slao ponudu za mladog talenta, a ona posljednja iznosi 35 milijuna funti što je iznos koji odgovara onome na koji je Chelsea procijenio svog igrača.

Hudson-Odoi je za Chelsea ugovorom vezan još 18 mjeseci, a glavni razlog zbog kojeg ne želi produžiti vjernost je nedostatak minutaže. Naime, otkako se priključio prvoj ekipi, mladi je Englez upisao samo 14 nastupa.

Maurizio Sarri mišljenja je kako bi njegov igrač trebao odbiti Bayern, a njemački je klub usput i optužio za neprofesionalno ponašanje kojim pokušavaju ukrasti njihovog igrača.

Linker
08. svibanj 2024 16:14