Getty Images, facebook screenshot, sn ilustracija

OTKAZANI DOČEK

FOTO: GRAD OTKAZAO SLAVLJE! OTAC MARCELA BROZOVIĆA LJUT NA VELIKU GORICU 'Ponos je svima, samo vama nije! Evo, nisam izdržao plačem i pišem svima...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 18.07.2018. u 22:25

 • Nakon što je Hrvatska ostvarila veličanstveni rezultat na Svjetskom prevenstvu u Rusiji već nekoliko dana traje veliko slavlje u čitavoj državi. Fešta je prvo započela u Zagrebu gdje je Vatrene na ulicama metropole dočekalo više od 500 tisuća ljudi, da bi se zatim nastavila i u drugim gradovima, poput Splita, Zadra, Donjeg Miholjca, Imotskog, Omiša...gdje su navijači dočekali svoje junake.

  Trebao je isto dožvjetio i Marcelo Brozović u svojoj rodnoj Velikoj Gorici, ali je slavlje prvo odgođeno, da bi se kasnije i otkazalo. Otac našeg reprezentativca Ivan Brozović razočaran je ovakvim raspletom te je na Facebook profilu izrazio svoje mišljenje:

  - Dragi naši NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA. Evo, nisam izdržao plačem i pišem svima Vama. Večeras će OKUJE GORJETI”.

   

  Iz drugih medija