REUTERS/Ivan Alvarado
'VUČE SVE KONCE'

'AKO ODVEDE HRVATSKU DO NASLOVA SVJETSKOG PRVAKA, PO MODRIĆU ĆE SE NAZIVATI AERODROMI U DOMOVINI' Novo veliko priznanje za kapetana Vatrenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2018. 13:17

Ruski RT izabrao je idealnu jedanaestorku dosadašnjeg dijela prvenstva. Mjesto među odabranima našao je jedan Hrvat, a riječ je o Luki Modriću.

U njoj se između ostalih nalaze i dva ruska reprezentativca, vratar Igor Akinfejev i Aleksandar Golovin, dok se u kapetanu Vatrenih sipaju sami hvalospjevi.

"Uspješnost u posljednjoj hrvatskoj utakmici teško je opisati bez spominjanja klišejiziranh fraza i imena Luke Modrića, ali on je vukao konce poput za svoju reprezentaciju kao što radi u Real Madridu. Hrvatska je iznjedrila kao ozbiljna favorit za osvajanje svog prvog svjetskog prvenstva i ako uspiju, očekujte da će se aerodromi i drugi javne ustanove imenovati po čovjeku koji je to sve omogućio - Luki Modriću", piše RT Sport.

Idealna momčad dosadašnjeg dijela SP-a u odabiru RT Sporta:

Igor Akinfejev (Rusija) – Kieran Trippier (Engleska), Yerry Mina (Kolumbija), Diego Godin (Urugvaj), Aleksandar Kolarov (Srbija) – Aleksandr Golovin (Rusija), Luka Modrić (Hrvatska), N’Golo Kante (Francuska) – Kylian Mbappe (Francuska), Harry Kane (Engleska), Cristiano Ronaldo (Portugal)

Linker
03. svibanj 2024 07:32