REUTERS/Juan Medina
EMOTIVAN OPROŠTAJ OD LEGENDE

AKO TE JEDAN OD NAJVEĆIH IKAD ISPRATI UZ OVE RIJEČI, ONDA ZNAŠ KOLIKO SI BIO DOBAR 'Ti si fenomen, bila je privilegija s tobom uživati u ovom sportu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2018. 11:35

Andres Iniesta još je u petak potvrdio kako će nakon ove sezone napustiti Barcelonu. Odlazak legende s Nou Campa bio je emotivan i težak, kako za njega tako i za njegove suigrače. Posebno za one koji su godinama s njim dijelili jednu od najslavnijih svlačionica.

Jedan od takvih je i Lionel Messi. Argentinski čarobnjak i Iniesta suigrači su gotovo pa dva desetljeća i sigurno je da će nedostajati jedan drugome, a to se može i iščitati iz objave koju je jedan od najboljih igrača u povijesti objavio preko svog Instagrama.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

"Andres, hvala ti za sve ove godine nogometa. Bila je privilegija uživati uz tebe u ovom sportu, kao i zajedno provoditi sve te nezaboravne trenutke. Želim ti sve najbolje u ovoj novoj sportskoj avanturi. Ti si fenomen, kako na terenu, tako i izvan njega. Nedostajat ćeš nam", riječi su Messija uz fotografiju koja je spojila nekoliko nezaboravnih trenutaka u kojima su se zatekli on i Iniesta.

Inače, Messi i Luis Suarez nisu bili prisutni na Iniestinoj oproštajnoj press konferenciji, a njihov je izostanak opravdan neodgodivim privatnim obvezama.

Linker
18. svibanj 2024 16:54