Michael Regan Getty Images
NEMA KRAJA PEHOVIMA

BILA JE TO VEČER KOJU JE ČEKAO MJESECIMA, NAKON SAT VREMENA SVE SE OPET SRUŠILO! Nova ozljeda potencijalnog Vatrenog 'Šteta, odigrao je zaista sjajno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2020. 11:18

Najstarije nogometno natjecanje na svijetu, engleski FA kup bio je idealna prilika za to da bivši nogometaš Dinama Filip Benković konačno upiše debitantski nastup za svoj Leicester City. Prošlo je već podosta vremena otkako se vratio s posudbe iz škotskog Celitca, a nakon nekolicine utakmica za drugu momčad, Big Ben je konačno odjenuo dres u "pravoj", natjecateljskoj utakmici.

Leicester je s 2:0 prošao Wigan Athletic i plasirao se u četvrto kolo FA kupa, a Benković je igrao do 67. minute kada je zbog ozljede koljena morao napustiti teren stadiona King Power.

Nastavljeni su tako njegovi problemi s koljenom, a bilo ih je i sa stopalima za vrijeme boravka u škotskoj prijestolnici. Tamo je prošle sezone u 20 nastupa zabio dva pogotka, ali je često bio izvan konkurencije za nastup zbog zdravstvenih problema. I ovoga puta prošao je loše...

LEICESTER, ENGLAND - JANUARY 04: Filip Benkovic of Leicester City speaks to Brendan Rodgers, Manager of Leicester City as he is substituted off during the FA Cup Third Round match between Leicester City and Wigan Athletic at The King Power Stadium on January 04, 2020 in Leicester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)
Michael Regan Getty Images

- Iz medicinske službe potvrdili su mi da se radi o ozljedi koljena. Vidjet će se u tijeku nedjelje što mu je, nakon dodatnih pretraga. Tada ćemo biti pametniji. Šteta, jer odigrao je stvarno dobru utakmicu - rekao je Brendan Rodgers, menadžer Leicestera kojem to nije bio jedini problem.

Naime, već ranije u tijeku utakmice, točnije - u 25. minuti zbog ozljede je izašao i drugi stoper, kapetan Wes Morgan.

Linker
26. travanj 2024 12:35