Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

BIŠĆAN NAKON PLASMANA U FINALE NAJAVIO OKRŠAJ PROTIV DINAMA 'Oni su apsolutni favorit, ali ako nam se pruži prilika sigurno ju nećemo propustiti'

Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 24. travanj 2019. 23:07

Iako je Inter pružio vrlo dobar otpor Rijeci, Samir Toplak ipak neće vidjeti još jedno finale Kupa. Rijeka je u Zaprešiću slavila s 2:1 u polufinalu i izborila veliko finale.

- Nismo bili pravi u prvom poluvremenu, kao da se osjeti određeni respekt prema Rijeci. Gosti su prekvalitetna momčad da ne bi iskoristila naše dvije pogreške. U nastavku smo zaigrali puno bolje i šteta što nismo u potpunosti preokrenuli utakmicu. Iako je na papiru plasman u polufinale vrlo lijep uspjeh, ja ga takvim ne smatram, jer pamte se samo pobjednici i finalisti.

​Igor Bišćan u svojoj prvoj sezoni na klupi Rijeke došao je u prigodu da se bori za osvajanje trofeja:

- Učinili smo ono što smo morali. Ovo je na papiru bila utakmica u kojoj nam je igrala samo pobjeda. Čestitam svojim dečkima na ulasku u finale, posebno se trebalo dignuti nakon loše izvedbe u Splitu i u tome smo uspjeli. U finalu je Dinamo apsolutni favorit, no naravno da se nećemo predati, imamo i mi svojih aduta i pokušat ćemo biti što konkurentniji u finalu te razveseliti naše navijače. Ako nam se pruži prilika za osvajanje trofeja, sigurno je nećemo propustiti. Ulazak u finale dosta mi znači na osobnom planu, ali isto tako i zbog navijača kao i kompletne momčadi.

Linker
02. svibanj 2024 16:39