Damir Krajac / CROPIX
SADA JE SVE JASNIJE

BOMBA IZ ENGLESKE! DINAMO DOBIO PONUDU KOJA SE TEŠKO ODBIJA!? Poznat glavni kandidat za kupnju modrog dragulja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. kolovoz 2018. 18:34

Kao što smo i ranije tijekom dana izvijestili, Filip Benković nije otputovao u Astanu gdje njegov Dinamo čeka novi europski izazov.

Umjesto mjesta u zrakoplovu za Kazahstan, 21-godišnji branič prvaka Hrvatske ostao je u Zagrebu. To se odmah moglo protumačiti kao signal koji je medijima javio da se tu nešto 'kuha'...

O transferu Benkovića već se naveliko pisalo, spominjali su se tu Manchester United, Chelsea, Sevilla, kao i najkonkretniji Stoke City, a iz Italije jako je ozbiljno svojevremeno bio zagrizao i milanski Inter.



U kombinacijama je bio i Udinese s ponudom od devet milijuna eura, a spominjalo se i da bi u slučaju takvog raspleta Filip iz Italije vrlo lako mogao otići na posudbu u Watford.

Dinamo je neke od tih ponuda glatko odbio nadajući se da bi za svog talenta mogao izvući 15-20 milijuna eura, a upravo je sada, kako piše Daily Mail, jedna takva ponuda sletjela na Maksimir.

Britanci pišu da se u ovim trenucima održavaju pregovori između Modrih i Leicestera koji je spreman za ovog dragulja platiti nešto više od 14,5 milijuna eura.

U predstavljanju mladog Hrvata, otočki mediji navode da se razvio kroz Dinamovu školu te da je seniorski debi imao protiv Osijeka u srpnju 2015. godine.
Navode i da je regularan član ekipe koja igra u Prvoj HNL, ali i u Europi. Posebno kao njegovu prednost ističu visinu (1,94 m), brzinu i kontrolu lopte.

Vinkovci, 230518.
Stadion Cibalije.
Utakmica Finala Hrvatskog nogometnog Kupa, 
GNK Dinamo - HNK Hajduk.
Na fotografiji: Dani Olmo, Filip Benkovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Linker
02. svibanj 2024 02:27