CROPIX
POLUFINALE KUPA

DINAMO FAVORIT KLADIONICA Evo koliko možete zaraditi uplatite li na Modre, a koliko na Rijeku. Uplata na Kekove trupe nudi lijepu moguću zaradu

Nude li kladionice priliku za brzu zaradu na utakmici Dinama i Rijeke? Sve ovisi kakav imate nos i koliko ste spremni riskirati, ali može se pristojno zaraditi.
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 04. travanj 2018. 13:15

Ako se odlučite na pobjedu Dinama u današnjem polufinalnom okršaju Hrvatskog kupa (17.30 na Maksimiru) zaradit ćete gotovo dva puta više od uloženog (1,90), a pobjeda Rijeke donosi četiri puta (4,3) više od uplaćenog.

Kada dodamo da bookmakeri na jednu uloženu kunu ako završi remijem plaćaju 3,45, onda je lako zaključiti da pobjedu Modrih predviđaju kao najrealniji ishod. To potvrđuje i omjer na konačnu pobjedu (nakon eventualnih produžetaka ili jedanaesteraca) na koju su koeficijenti 1,45 u korist Dinama i 2,5 u korist Rijeke.

I oni koji love veliku zaradu, koja se krije u slučaju da Rijeka ponovi rezultat s posljednje utakmice na Rujevici, odnosno pobjedi s tri pogotka razlike mogu naći nešto za svoj ukus.

HNTV

Kladionice takav ishod honoriraju koeficijentom 30 na jednu uloženu kunu, što ne zvuči nimalo loše za one koji vjeruju u Kekove trupe i vole riskirati. Isplati se probati, bez obzira što Rijeka nikad nije s tri razlike pobijedila u Maksimiru.

Linker
17. svibanj 2024 17:10