David Ramos/Getty Images
'ZASLUŽIO JE TAJ TRENUTAK'

EMOTIVNA PORUKA IVANA RAKITIĆA ČOVJEKU KOJI JE ZADUŽIO BARCELONU Potekle su suze, a hrvatski veznjak je zavapio: 'Mislim da navijači to žele kao i ja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. travanj 2018. 15:16

Nakon velikog finala Kupa kralja u kojem je Barcelona s 5:0 demolirala Sevillu i osvojila naslov oglasio se Ivan Rakitić.

On je posebice emotivno progovorio o mogućem odlasku Andresa Inieste iz Barcelone. Ovaj 33-godišnji veznjak blizU je odlaska iz kluba nakon 16 godina provedenih na Camp Nou i perioda u kojem je osvojio osam naslova španjolskog prvaka i četiri Lige prvaka. Kao njegove potencijalne nove destinacije najčešće se spominju Kina i Amerika.

"Zaista ne znam koja bi mogla biti njegova nova destinacija. Nadam se da neće otići", rekao je Rakitić.

"On to zna, mislim da navijači žele da ostane jednako jako kako i ja želim da ostane, ali uvijek sam govorio da je on taj koji mora odlučiti zajedno sa svojom obitelji. Njegovu odluku svi ćemo poštivati", dodao je Rakitić.

Prilikom izlaska iz igre protiv Seville Iniesta je dobio ovacije tribina Wandra Metropolitana.

"Mislim da je zaslužio taj trenutak, čak su mu i navijači Seville klicali, ne samo zbog te utakmice nego svega što je napravio u karijeri. On je jedan od najvećih igrača u povijesti", zaključio je hrvatski veznjak o čovjeku kojem su potekle suze nakon izlaska iz igre.

Linker
06. svibanj 2024 06:24