FRANCK FIFE Afp
TRENUTAK LUDILA

Francuzi u nevjerici zbog sramotnog poteza bivše Realove zvijezde: Ovo je ‘najprljavija nogometna fotka ikad‘

Španjolac je ovim potezom možda htio pokazati kako je još uvijek spreman za žestoke okršaje
Piše: SNObjavljeno: 10. srpanj 2024. 08:39

Nogometna reprezentacija Španjolske plasirala se u finale EURO-a u Njemačkoj nakon što je u prvom polufinalnom ogledu u Münchenu pobijedila Francusku (2-1).

Iako je većina možda očekivala opreznu igru s jedne i druge strane dogodilo se upravo suprotno. Francuzi i Španjolci pružili su jedan otvoren i atraktivan nogomet, a u pojedinim trenucima bilo je i malo prljavštine.

Za jedan od takvih pobrinuo se bivši nogometaš Real Madrida, danas član saudijskog Al Qadsiaha, Nacho, koji je nakon jednog duela s Kolo Muanijem doslovno zabio Francuzu glavu u travnjak.

Jedan obožavatelj na društvenim mrežama opisao je nastalu fotografiju kao ‘najprljaviju nogometnu fotografija ikada viđenu‘.

Dogodilo se to u samom uvodu utakmice, a neki sugeriraju kako je Nacho ovim potezom samo htio pokazati kako je još uvijek spreman za žestoke okršaje bez obzira na svoje godine (34).

S druge strane bolji odgovor Kolo Muani nije mogao ni sanjati, naime, samo minutu kasnije zatresao je mrežu Španjolaca za vodstvo Tricolora. Nažalost po Francuze, su u nastavku utakmice Španjolci su vrlo brzo izjednačili preko Yamala, a potom i postavili konačnih 2:1 preko Danija Olma.

Linker
10. srpanj 2024 12:32