Jude Bellingham

 ODD ANDERSEN Afp
OTKRIVA ESPN

Procurili detalji engleske drame, Bellingham poludio na Southgatea i vikao mu što treba napraviti

"Taman prije nego je Kane izvađen, počeo je vikati: ‘Promijeni nešto‘", otkrio je ESPN-ov Mark Ogden
Piše: SNObjavljeno: 16. srpanj 2024. 19:58

Zvijezdi Reala i engleske nogometne reprezentacija Judeu Bellinghamu utakmica finala Eura protiv Španjolske neće ostati u najboljem sjećanju. Premda se 21-godišnjak nadao da će uzeti svoj prvi trofej u dresu Tri lava, Englezi su kao i prije tri godine ostali srebrni, a Bellinghamu je poraz teško pao.

Nakon utakmice je objavljena snimka kako frustrirano udara stvari pokraj terena, a sada je novinar ESPN-a Mark Ogden plasirao informaciju da je Bellingham prije završetka ušao u žestoku raspravu s izbornikom Garethom Southgateom.

Cijeli razgovor nije objavljen, no Ogden je doznao detalj koji se u prijenosu nije mogao vidjeti. Southgateu je, naime, prigovorio što nije ranije reagirao s izmjenama i na taj način promijenio tijek utakmice.

"Bio je jako frustriran, ne znam je li se to vidjelo na TV-u. Taman prije nego je Kane izašao iz igre, izgubio je živce i počeo vikati Southgateu: ‘Promijeni nešto, promijeni nešto‘. Nakon toga je Kane izvađen", rekao je Ogden.

Ustvrdio je da su Englezi nakon toga, s ulaskom Watkinsa i Palmera, počeli igrati bolje te ubrzo izjednačili, no pogodak Oyarzabala u 86. minuti ostavio ih je praznih ruku. Bellingham se nešto kasnije ipak primirio, okupivši suigrače dok su čekali ceremoniju dodjele medalja.

Linker
07. rujan 2024 20:39