Martin Baturina

 DAMIR KRAJAC Cropix
OBJAVIO BBC

Englezi stavili Baturinu na prvo mjesto! ‘Evo tko kreće po ‘novog Modrića‘, Dinamo ga neće moći zadržati‘

Zvijezda s Maksimira nalazi se na vrhu prestižne liste
Piše: SNObjavljeno: 13. lipanj 2024. 09:38

Na Europsko prvenstvo u Njemačkoj putuje više od 600 igrača, a među stotinama nogometaša, svoje mjesto pod suncem pronaći će i pregršt mladih dragulja. O nositeljima budućnosti, od kojih su neki već planetarne zvijezde, pisao je i BBC, koji je izdvojio 24 mlada imena na koja treba obratiti pozornost na Euru.

Na popisu se našao jedan Hrvat, i to na prvom mjestu. Englezi su na vrh liste smjestili Martina Baturinu, Dinamovu "desetku".

"Lice hrvatskog nogometa u usponu neizbježno se naziva - "sljedećim Modrićem" - naravno da on to je! Hrvatski prvak, Dinamo, neće ga moći držati još dugo nakon impresivnog nastupa na U21 Euru prošle godine, a nakon toga isporučio je i najbolju golgetersku sezonu u karijeri. Juventus i Arsenal su zainteresirani, ali neće biti jedini", stoji u opisu 21-godišnjeg veznjaka.

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

Na popisu su se našli još, primjerice, Warren Zaïre-Emery, Jamal Musiala, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Arda Güler, Xavi Simons, ali i dva Slovenca - Benjamin Šeško i Žan Vipotnik - a potonji je prošlog ljeta često povezivan s transferom u Dinamo, ali je na kraju potpisao za Bordeaux.

Linker
13. lipanj 2024 12:36