TOM DUBRAVEC Cropix
NIJEMCI O POHODU VATRENIH

‘Modrić je u svojoj posljednjoj misiji! Osvojio je sve, ali njegova karijera ima i jednu manu‘

‘S 38 godina vjerojatno igra svoj posljednji veliki turnir. Cijela zemlja želi da okruni veličanstvenu karijeru‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 15. lipanj 2024. 07:46

Počinje misija "Zlato za Luku Modrića", piše Bild u tekstu kojim najavljuje utakmicu Hrvatske i Španjolske

"Kad Hrvati započnu Euro 2024 utakmicom na berlinskom Olimpijskom stadionu protiv Španjolske, cijela će zemlja biti uzbuđena zbog heroja nacije. Od sad pa nadalje, suigrači i navijači učinit će sve što mogu da Modrić okruni veličanstvenu karijeru koja je na zalasku", navodi se u tekstu u kojem se nastavlja.

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

"Svjetska zvijezda Modrić (38) u karijeri je osvojila gotovo sve što se moglo, nedavno čak šesti naslov Lige prvaka s Real Madridom... Ipak, njegova karijera ima jednu malu manu. Zlatnom dečku nedostaje zlatna medalja s Hrvatskom. Bio je tako blizu. Na Svjetskom prvenstvu 2018. godine vodio je Hrvatsku do finala kao najbolji igrač turnira, ali izgubio je od Francuske 2:4. Iste je godine bio proglašen najboljim igračem Europe, svijeta i dobio je Ballon d‘Or. Osvojio je svjetsku broncu 2022., a prošče godine srebro u Ligi nacija. Modrić je sad u vjerojatno posljednjoj misiji za osvajanje zlata. S 38 godina vjerojatno igra svoj posljednji veliki turnir. Cijela zemlja želi da okruni veličanstvenu karijeru. Sada je Modrić možda u svojoj posljednjoj zlatnoj misiji! U dobi od 38 godina možda igra svoj posljednji veliki turnir. Cijela mu zemlja sada želi zlatan završetak njegove kraljevske karijere. U reprezentaciji se zapravo sve vrti oko superzvijezde" piše Bild i u zaključku teksta prenosi riječi Zlatka Dalića:

- On je uzor i najveći hrvatski nogometaš svih vremena. On je netko na koga se svatko može ugledati i od koga se svatko može učiti. Kad je Luka tu, svi smo bolji nogometaši i bolji ljudi.

Linker
28. rujan 2024 16:19