Luka Modrić

 CHRISTOPHE SIMON Afp
NAJTEŽA ODLUKA

Uplakani Modrić dobio pitanje o oproštaju od reprezentacije. Evo što je odgovorio

‘Nogomet je okrutan. To se najbolje pokazalo na nama danas‘, kazao je kapetan
Piše: SNObjavljeno: 24. lipanj 2024. 23:33

Kada je u 80. minuti napuštao travnjak, nije ni razmišljao da bi to mogao biti njegov posljednji nastup za Vatrene, ali nakon šokantnog pogotka kojim smo vrlo vjerojatno ostali bez osmine finala Eura, sigurno da mu se to "motalo" po glavi. Kapetan hrvatske reprezentacije i najveći hrvatski sportaš svih vremena pustio je suzu pred kamera, emocije jednostavno nije mogao suspregnuti.

- Ne znam što da vam kažem, nogomet je nekad okrutan, to se pokazalo opet, ali dobro, što je tu je. Nismo zaslužili ovaj gol, ne znam gdje je našao sudac osam minuta da produži. Kako treba da padneš, da izgubiš, znam da nije neka utjeha, nogomet je okrutan, to se pokazalo na nama - kazao je Luka Modrić za HRT.

image
CHRISTOPHE SIMON Afp

Navijači?

- Nismo sumnjali u navijače, znali smo da su uvijek uz nas, hvala im, žao nam je što nije bila ta pobjeda da odemo u drugi krug. Ali što je tu je.

Teoretski izgledi da prođemo dalje?

- Teško, nama se nikad ništa nije poklopilo. Trebalo je jučer s tim bodom Škotske i Mađarske pa ste vidjeli, opet pada gol u 99. minuti, prošlu utakmicu u 95., danas u 98., nekad nije suđeno, treći put ponavljam, nogomet je okrutan. To se najbolje pokazalo na nama danas.

Je li ovo vaš oproštaj od reprezentacije?

- Vidjet ćemo, nije sad vrijeme za te priče.

Linker
24. lipanj 2024 23:35