AXEL HEIMKEN Afp
RAZOČARANI

Izbornik Poljske: ‘Možda možemo igrati agresivnije protiv Francuske i to je prilika za rast‘

‘Na papiru smo bili dobro pripremljeni za Austriju, ali papir i stvarnost su ponekad jako različiti‘
Piše: HinaObjavljeno: 21. lipanj 2024. 21:43

Poljski izbornik Michal Probierz rekao je na konferenciji za medije da njegova momčad na kraju nije imala dovoljno kvalitete za pobjedu protiv Austrije, koja je slavila s 3-1 na Olimpijskom stadionu u Berlinu, u susretu 2. kola Eura u Njemačkoj.

Michal Probierz, poljski izbornik Poljske:

"Prvih 15 minuta nije išlo po planu. Nismo se dobro nosili s agresivnom igrom Austrije i stalno smo gubili loptu. Nismo imali dovoljno kvalitete na kraju. Pobjeđujemo i gubimo kao momčad. Možda možemo igrati agresivnije protiv Francuske i to je prilika za rast. Nakon što smo primili drugi gol, Austrija je igrala na kontranapade. Preuzeli smo rizik. Nismo imali defanzivnog veznog igrača na terenu, ali smo morali riskirati."

Przemyslaw Frankowski, poljski vezni igrač:

"Znali smo koliko je ova utakmica važna. Zanimala nas je samo pobjeda. Sada smo jako razočarani. Na papiru smo bili dobro pripremljeni za Austriju, ali papir i stvarnost su ponekad jako različiti. Naravno da još uvijek možemo izvući nešto pozitivno iz takvih turnira, poput iskustva, jer imamo puno mladih igrača. No, danas nema ničeg pozitivnog, jer smo jednostavno izgubili važnu utakmicu."

Linker
21. lipanj 2024 22:25