Robin Gosens

 MARC SCHUELER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Marc Schueler/imago Sportfotodienst/profimedia
NIJE SE SUZDRŽAVAO

Suigrač Vatrenog poludio nakon novog neočekivanog debakla: ‘Mi smo hrpa sr**a, nemamo ništa...‘

Njemačka ne igra dobro, a igračima nije drago što su u takvoj situaciji
Piše: SNObjavljeno: 17. lipanj 2023. 14:34

Njemačka je u krizi i dubokoj patnji. Njihovi nogometaši su odigrali 3:3 protiv Ukrajine, izgubili 1:0 u Poljskoj. Elf klizi sve dublje u sportsku krizu. Godinu dana prije Europskog prvenstva u njihovoj zemlji, Njemačka je za protivnike bezazlenija no ikad.

Robin Gosens, reprezentativac iz milanskog Intera jedna od rijetkih svijetlih točaka u Elfu, ali i mnjega trese depresija.

- Situacija je smrtno ozbiljna. Znamo i sami da moramo zabijati, da nam trebaju pobjede, da moramo navesti da je cijela zemlja iza nas. Sljedeće godine imamo Europsko prvenstvo kod kuće, to mora biti veliki nogometni festival - žali se Gosens.

- Potrebna nam je cijela država iza nas kako bismo dali što bolje rezultate. I tu se radi samo o rezultatima - veli njemačko krilo na privremenom radu u Italiji.

Prilika za bolju izvedbu pred Njemačkom je u utorak protiv Kolumbije. Ali, igru je nazvao, rekli bismo, pravim imenom.

- Niti smo bili kvalitetni, niti smo se borili. Sve radimo krivo, sve nam fali i ovo je hrpa sra*a! Imamo sjajne igrače i moramo to pokazati na terenu. Samo tako ćemo zaslužiti povjerenje i podršku navijača - kazao je Gosens.

Linker
28. travanj 2024 14:56