Hrvatski navijači

 ANTE CIZMIC Cropix
BROJNA PODRŠKA HRVATSKOJ

VIDEO: Vatrene do Eura ipak vodi pun Maksimir? Iz HNS-a poslali poseban poziv navijačima, stižu i djeca

Navijačka fan-zona bit će otvorena od 17 sati, a prigodni je program dobro popunjen
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 21. studeni 2023. 14:11

Prema informaciji iz HNS-a, na Maksimiru bi utakmicu Hrvatske i Armenije uživo trebalo gledati oko 22 tisuće gledatelja. Pritom istočna tribina nije u funkciji. Ulaznice su rasprodane. Navijači su pozvani da se okupljaju od 17 sati u fan zoni ispod zapadne tribine kako bi što prije ušli u krug stadiona, a zabavljat će ih uz DJ-a i Mate Bulić i Tiho Orlić. Nakon susreta također će u navijačkom kamionu Sport Visiona moći kupiti suvenire, dresove, trenirke, napraviti besplatne dijagnostičke preglede “Pokaži srce” i osvojiti vrijedne nagrade HNS-ovih partnera Hisense, Čipi čips i Hyundai. Za najmlađe pripremljeno je i natjecanje u e-nogometu, stolnom nogometu i još puno dobre zabave....

Prvotna brojka koja je govorila o dvije tisuće djece na kraju je povećana na četiri i pol tisuće. Toliko bi djece do 14 godina trebalo popuniti tribine u Maksimiru koje su pod sankcijama te za njih nisu smjele biti prodavane ulaznice. Radi se o 6000 mjesta pod kaznom. Prodano je nešto manje od 18 tisuća ulaznica.

Djeca će biti smještena na Jugu i Sjeveru gore, pritom je po novom i dio Juga prodan. To je sektor koji je osiguran za Armence, ali njihovih navijača neće biti. Pokazali su zanimanje za manji broj karata koje su dobili za Zapad dolje.

A ovo je samo presjek atmosfere koju su navijači Hrvatske priredili u Rigi:

Linker
21. studeni 2023 14:13