REUTERS/Darren Staples
POGLEDAJTE VELIČANSTVENI PRIZOR

FOTO: NASTAVLJAJU SE DOČECI VATRENIH JUNAKA Omiš pripremio posebno iznenađenje za Perišića, Brođani spremaju spektakl za Mandžukića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2018. 17:42

Vatreni junaci se dočekuju diljem zemlje, a još jednu svečanost potvrdio je Grad Omiš koji se priprema za dolazak Ivana Perišića.

Doček hrvatskom reprezentativcu trebao bi se održati večeras s početkom u 19 sati u Parku hrvatskih branitelja, a našeg bi reprezentativca koji je svojim nastupima posebno obilježio polufinalni i finalni dvoboj trebalo dočekati i jedno iznenađenje.

Naime, poznati lokalni proizvođač rublja Galeb izradio je osam metara dug kockasti dres s Ivanovim imenom i brojem.

"S velikim ponosom i uzbuđenjem pripremamo iznenađenje dugo 8 metara našem Vatrenom hrvatskom reprezentativcu, omiškom galebu i junaku - Ivanu Perišiću. Čekamo te", napisali su iz Galeba na Facebooku, a njihov uradak već se vijori s omiške tvrđave Mirabela.

Spomenimo i da Slavonski Brod večeras sprema spektakl za Marija Mandžukića. Tamošnja je policija već pozvala građane da na doček dođu pješice ili organiziranim javnim prijevozom, ali i da ne koriste pirotehniku. Grad je također i organizirao besplatni javni prijevoz od 16 pa sve do 19 sati kada bi srebrni Vatreni trebao stići na Trg Ivane Brlić-Mažuranić.

Linker
26. travanj 2024 15:13