Screenshot (Twitter)
PROVJEREN TRIK

FOTO: NEVJEROJATNA PRIČA IZA POGOTKA KOJI JE SLAVILA I HRVATSKA Šalabahter u posljednjim trenucima utakmice donio ključni pogodak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2018. 16:13

Još jedan težak udarac doživjela je njemačka reprezentacija kada je u ponedjeljak navečer u posljednjim minutama utakmice ispustila prednost i s konačnih 2:2 Nizozemcima osigurala završnicu Lige nacija, a Hrvatima status nositelja na skorašnjem ždrijebu skupina za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Uraganski start imali su Nijemci te su već do 20. minute dvaput zatresli mrežu gostiju preko Wernera i Sanea, ali uporni Nizozemci su preko Promesa u 85. i Van Dijka u 90. minuti poravnali rezultat.

Posebno je tu bila zanimljiva situacija koja se odvijala neposredno prije posljednjeg gola.

Nizozemci su pritiskali, a asistent Dwight Lodeweges imao je ideju kako u zadnjim minutama preko Van Dijka stići do vrijednog pogotka. No, problem mu je u tim trenucima predstavljala buka na stadionu u Gelsenkirchenu pa je tako svoje je zamisli na papiriću predao izborniku Ronaldu Koemanu, a ovaj je pak, kako je sam naknadno priznao, bez provjere istog to proslijedio igračima.

Šalabahter je na veliko veselje Nizozemaca, ali i Hrvata - u potpunosti prošao!

Na njemu su se, naime, nalazile jasne upute po kojima je Van Dijk trebao zauzeti mjesto centarfora.

Linker
03. svibanj 2024 18:51