Kramarić
 REUTERS/Emmanuel Foudrot / REUTERS
PLANET HRVATSKA

FOTO: SJAJNI ANDREJ KRAMARIĆ OPET STRIJELAC U BUNDESLIGI Čudesna serija se nastavlja, Vatreni zabio već sedmi gol u nizu

Hoffenheim je u posljednjoj utakmici subotnjeg rasporeda 13. kola Bundeslige odigrao 1:1 protiv Schalkea, a strijelac jedinog pogotka za domaću momčad bio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.
Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 01. prosinac 2018. 21:41

Andrej Kramarić i prvog dana prosinca nastavio je seriju pogodaka započetu u studenome. U proteklom mjesecu hrvatski reprezentativac zabio u svih šest nastupa po gol, četiri za klub, dva za Vatrene.

Danas je pogodio s bijele točke u vrlo dobroj utakmici sa Schalkeom, koju obilježile čudne procjene glavnog suca Kampkea.

Prvo je u 41. minuti dosudio jedanaesterac za goste, premda je Zuber tijelom izbio loptu u korner. Nakon pregleda snimke poništio je svoju odluku, potom je u 57. minuti dosudio kazneni udarac za domaće, lopta je pogodila u ruku Oczipku.

Gosti se nisu dugo mirili tom odlukom, ali na kraju je ipak sudac ostao pri odluci, a Kramarić je mirno zabio peti prvenstveni gol ove sezone.

Ipak, Schalke je došao do boda još jednom kontroverznom odlukom, Caligiuri je ušao u kazneni prostor i "pod naletom vjetra" od Bičakčića je pao i sudac je pokazao na bijelu točku, s koje Bentaleb ne griješi. Kramarić je igrao do 64. minute.

Vodeća Borussia Dortmund je u subotu 13. kolu svladala Freiburg sa 2-0, dok je Bayern, kojeg vodi Niko Kovač, u gostima kod Werdera slavio sa 2-1.

Za novu pobjedu Borussije strijelci su bili Marco Reus (40-pen) i Paco Alcácer, koji je ponovno bio džoker s klupe. Španjolski napadač je u igru ušao u 70. minuti, a mrežu je zatresao u sudačkoj nadoknadi (90+1).

Alcacer je ovog ljeta došao iz Barcelone i u deset utakmica zabio je 11 golova, s tim da je većinu susreta ulazio sa klupe za pričuve.

Ovotjedna uvjerljiva pobjeda u Ligi prvaka protiv Benfice (5-1) izgleda da je pomogla Bayernu da se izvuče iz rezultatske krize u Bundesligi. Nogometaši Bayerna su, nakon dva remija i poraza, napokon upisali pobjedu, a oba gola zabio je Serge Gnabry (20, 50).

Rezultati by SofaScore

Linker
07. svibanj 2024 17:35