Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
NOVI ZAOKRET

HRVATSKI AS NA PRAGU BOMBASTIČNOG TRANSFERA? Nikako ne prestaje izazivati pažnju - Bivši najbolji igrač svijeta: 'Treba nam pravi, istinski napadač!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2017. 00:17

Iako se mislilo da će završetkom prijelaznog roka u Europi završiti priče o transferu Nikole Kalinića, ponovno dolazi do promjena. Trener kineskog kluba Tianjin Quanjin Fabio Cannavaro, nekada službeno najbolji igrač svijeta i osvajač Zlatne lopte iz 2006. godine, vjeruje da ipak može nagovoriti hrvatskog reprezentativca na dolazak, pišu strani mediji.

Tianjin je u siječnju nudio basnoslovne iznose za Kalinića koji su dosezali i do 50 milijuna eura, ali do dogovora nije tada došlo. Kako stvari stoje, još ćemo sluđati o mogućem transferu.


Nikola Kalinic Goal HD - Fiorentina 1-0... by videosansebastian

- Prijelazni rok je još uvijek otvoren i vidjet ćemo. Moja prva želja je Kalinić, iako ga nismo uspjeli dovesti iz više razloga. No, ima još vremena pred nama i treba nam jedan pravi, istinski napadač", naglasio je Cannavaro, koji nije želio otkriti hoće li njegov klub opet krenuti u lov na Hrvata.

Ali, specijalist za transfere Nicolo Ceccarini s Mediaset Premium Sporta vjeruje kako Kalinić neće promijeniti svoju odluku.

"Kalinić će ostati u Fiorentini i to je logična odluka nakon svega. Igrač i njegova želja uvijek odlučuju u svakom transferu i klubovi ovise o tome. Vjerujem kako Kalinić neće promijeniti odluku, iako će Tianjin vjerojatno pokušati još jednom. No, čini se da je napadač Fiorentine posljednji put bio jasan i da želi ostati na Artemio Franchi stadionu", poručuje novinar Ceccarini.

Prijelazni rok u Kini traje do 28. veljače.

Linker
06. svibanj 2024 20:15