Ivan Rakitić
 Goran Mehkek / CROPX / CROPIX
PRENOSI MUNDO

IVAN RAKITIĆ U CENTRU MASOVNIH PROSVJEDA U BARCELONI! ZVIJEZDA VATRENIH OSTALA ZATOČENA NA AERODROMU S koferima u ruci šetao cestom i tražio prijevoz

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. listopad 2019. 20:21

Diljem Katalonije u ponedjeljak su počela masovna okupljanja prosvjednika nakon što je ranije tijekom jutra devetero katalonskih dužnosnika osuđeno na zatvorske kazne između 9 i 13 godina zbog organiziranja zabranjenog referenduma o nezavisnosti 2017.

Stanovnici autonomne pokrajine na sjeveroistoku Španjolske počeli su se spontano okupljati na trgovima, u Barceloni je prekinut promet na više prometnica, a studenti su izašli s predavanja. U jednom je trenutku pokušana i blokada lokalnog aerodroma Prat gdje je došlo do policijske intervencije, zbog čega je prekinuta željeznička linija do grada.

Jedan od onih koji se našao u centru svega bio je i hrvatski nogometni reprezenetativac Ivan Rakitić koji se nakon reprezentativnih obaveza vratio u Barcelonu.

Vatrnog su uhvatile kamere ispred aerodroma Prat kako hoda cestom tražeći prijevoz do svog doma. Kako navodi katalonski Mundo Deportivo sve je ipak prošlo u najboljem redu i naš se reprezentativac sretno vratio

Linker
30. travanj 2024 15:10