Romelu Lukaku
 Shaun Botterill/Getty Images
VELIKI PREOKRET

JUVENTUS U POSLJEDNJI TRENUTAK PREOTEO INTERU VELIKI TRANSFER!? Talijani otkrivaju detalje senzacionalnog posla koji se neće svidjeti Mandžukiću

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. srpanj 2019. 18:51

Romelu Lukaku (26) jedna je od glavni meta milanskog Intera ovoga ljeta i mediji konstantno nagađaju o njegovom transferu u Milano. Međutim, financijske ponude milanskog kluba nisu nikako zadovoljavale čelnike Manchester Uniteda, a sada će, čini se, transfer belgijskog napadača preoteti Juventus.

Tuttosport tvrdi da je Juventus spreman ponuditi Argentinca Paula Dybalu (25) za Lukakua i da bi posao mogao biti finaliziran do 8. kolovoza, kada se zatvara prijelazni rok u Engleskoj.

NANJING, CHINA - JULY 24: Mario Mandzukic of Juventus reacts during the International Champions Cup match between Juventus and FC Internazionale at the Nanjing Olympic Center Stadium on July 24, 2019 in Nanjing, China. (Photo by Fred Lee/Getty Images)
Fred Lee/Getty Images

Manchester United je Lukakuovu vrijednost procijenio na 80 milijuna funti (oko 89 milijuna eura), a Interova najviša ponuda dosad iznosila je 60 milijuna eura i glatko je odbijena. Novi Interov trener Antonio Conte otvoreno je od čelnika kluba zatražio da mu dovedu Lukakua, ali čini se da bi uslijed oklijevanja mogli ostati bez vrijedne akvizicije.

Dybala je, tvrdi talijanski dnevnik, upravo profil igrača kakvog Manchester United traži kao zamjenu za Lukakua i čini se da bi ovakva ponuda mogla biti prihvaćena na Old Traffordu. Vijest koja ide u prilog prodaji Lukakua je da je Belgijanac izostavljen s popisa igrača 'Crvenih vragova' za prijateljsku utakmicu protiv Kristiansunda iako nije ozlijeđen.

U svakom slučaju dolazak Lukakua bio bi loša vijest za Marija Mandžukića i njegovu minutažu. Hrvatski napadač morao bi se boriti za poziciju s Lukakuom i Gonzalom Higuainom i pitanje je koliko bi igrao...

Linker
26. travanj 2024 21:25