REUTERS
PIŠU TALIJANI

PROMJENA PLANA U INTERU Nakon niza neuspjeha u dovođenju Lukakua i Džeke okrenuli su se novom ubojitom strijelcu, kontakt je već uspostavljen!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2019. 11:01

U Interu nikako ne uspijevaju dovesti željenog napadača u ovoljetnom prijelaznom roku i sada su se navodno okrenuli novoj meti, pišu talijanski mediji.

Prve želje novog Interovog treera Antonija Contea bili su Romelu Lukaku i Edin Džeko, ali poslovi se nisu realizirali i niz ponuda koje su 'Nerazzurri' poslali je odbijen.

"Poslali su dobre, jake ponude koje odgovaraju tržišnoj vrijednosti igrača i nismo uspjeli sklopiti posao. Sada ćemo nastaviti pratiti tržište", komentirao je Interov sportski direktor Beppe Marotta.

Roma za Džeku traži barem 20 milijuna eura, dok Manchester United nije spreman pustiti Lukakua ispod 70 milijuna eura, što u Interu nisu spremni platiti. Stoga će pokušati dovesti 32-godišnjeg napadača PSG-a Edinsona Cavanija s kojim su navodno već stupili u kontakt putem Godina.

BRUSSELS, BELGIUM - OCTOBER 18: Edinson Cavani of PSG celebrates scoring his sides second goal with Kylian Mbappe of PSG during the UEFA Champions League group B match between RSC Anderlecht and Paris Saint-Germain at Constant Vanden Stock Stadium on October 18, 2017 in Brussels, Belgium.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

Cavani je u dobrim odnosima s Diegom Godinom, suigračem iz urugvajske reprezentacije i novim stoperom Intera, a ugovor s PSG-om mu istječe na ljeto 2020. godine. Prošle sezone upisao je 23 gola i 9 asistencija u 33 susreta i zasigurno bi bio od velike pomoći. Njegova cijena prema Transfermarktu iznosi 40 milijuna eura.

Linker
04. svibanj 2024 18:03