Sceenshot: YouTube
S NJIM NEMA ZEZANJA

VIDEO: TRENER PRVAKA BIH POLUDIO ZBOG VELIKOG PREOKRETA 'Što niste u Zagrebu tako igrali!? Sutra ujutro ću vam 'je**** majku u 10 sati!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. prosinac 2016. 10:08

U prvoj utakmici 15. kola košarkaške ABA lige Igokea je u Laktašima svladala makedonski Karpoš sa 79:71 (50-34), a još se jednom pokazala nepredvidivost lige u kojoj svatko može pobijediti svakoga, ali i ispustiti ogromnu prednost tijekom utakmice.

Igokea je vodila tijekom cijelog susreta, na trenutke je imala i po dvadedesetak koševa prednosti, a onda im se u zadnjoj četvrtini zamalo dogodio krah.

Uspjeli su Makedonci prepoloviti prednost i vratiti se u susret, a sve je to strašno razbjesnilo domaćeg trenera Dragana Bajića koji je je u jednom trenutku pozvao minutu odmora i propisno izvrijeđao svoje igrače:

"A vi se samo kur**te, šutirajte samo... Sutra ujutro ću vam je**ti majku u 10 sati. Što niste u Zagrebu tako igrali", urlao je Bajić, pa na kraju utakmice objasnio: 'Ja neću dopuštati da nam se događaju ovakve stvari, da se sigurne pobjede dovode u pitanje zbog pada koncentracije'.

I upalilo je...

Prvaka Bosne i Hercegovine su do osme pobjede u sezoni predvodili Strahinja Mićović sa 20 koševa i Blaž Mahkovic sa 13. Najbolji strijelac Karpoša bio je Kendrick Perry sa 17 poena. Od trojice hrvatskih košarkaša u makedonskom sastavu najefikasniji je s 10 koševa bio Zoran Vrkić. Goran Vrbanc je postigao devet, a Dominik Mavra dva poena.

Igokea je s učinkom 8-7 na šestom mjestu, dok je Karpoš s 4-11 na desetom mjestu, ali s utakmicom više u odnosu na još četiri momčadi koje imaju četiri pobjede. U vodstvu je Crvena zvezda s 14-0, ispred Partizana (11-3) te Cedevite, Cibone i Budućnosti (10-4).

Danas od 19 sati, hrvatski će prvak Cedevita u Domu sportova ugostiti vodeću Crvenu zvezdu, jedinu neporaženu momčad u dosadašnjih 14 kola. U ponedjeljak (18 sati) će Zadar biti domaćin Budućnosti, a Cibona gostuje kod Mornara u Baru (20 sati).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 12:49