Doček Partizana u Beogradu

 SCREENSHOT: TWITTER
OPSADA ‘NIKOLE TESLE‘

VIDEO Grobari bakljama u 6 ujutro dočekali igrače Partizana, klupski liječnik poručio: ‘Stavite ga u zatvor‘

"Exum je još dobro i prošao, mogao je slomiti kralježnicu", rekao je klupski doktor Moma Jakovljević
Piše: SNObjavljeno: 28. travanj 2023. 08:36

Više od 150 navijača Partizana priredilo je nezaboravni doček igračima beogradske momčadi nakon kaotičnih događanja i pobjede protiv Reala u Madridu u drugoj utakmici četvrtfinala Eurolige.

Utakmica koja je prekinuta pri rezultatu 95:80 za goste registrirana je pobjedom Partizana, što znači da će momčad Željka Obradovića u utorak (20.30) pred svojim navijačima imati meč-loptu za plasman na Final Four.

Srpski mediji javljaju da su Grobari napravili pravu opsadu dolaznog terminala zračne luke "Nikola Tesla". Najveća zvijezda dočeka bio je ozlijeđeni Dante Exum, koji je u jednom trenutku odložio štake kako bi se mogao fotografirati s navijačima, a osim igračima skandiralo se i Obradoviću. "Dočekan je kao košarkaško božanstvo", piše Blic. Ispred aerodroma je bilo baklji, a igrači su ispraćeni pjesmom "Ooo Partizane, na cijelom svijetu najbolji si..."

Blic prenosi izjavu klupskog liječnika Mome Jakovljevića, koji je potvrdio da je Exumu pukla tetiva prsta na lijevom stopalu te istaknuo da je "još dobro i prošao".

- Mogla mu je puknuti kralježnica, mogao je slomiti lubanju i završiti karijeru. To kako ga je Yabusele judo zahvatom bacio na parket je za zatvorsku kaznu, za doživotnu suspenziju! Bilo je strašno, to u životu nisam vidio - izjavio je Jakovljević.

Dodao je da su Exumu pukli i zubi te da ima rasjekotinu na usni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. svibanj 2024 22:24