Aleksandar i Biserka Petrović

 GORAN MEHKEK Cropix
SVE JE SPREMNO

Aco Petrović: Ovo nije normalno. Da u Arenu stane 45.000 gledatelja, bilo bi malo

Za potrebe ovog spektakla deset šlepera dovozilo je 100 tona opreme
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 04. rujan 2024. 23:14

Aco Petrović se nije javio i sve je bilo jasno. Organizacija se privodila kraju, ali to je ono najgore vrijeme.

- Reći ću samo da ovo nije normalno - zaustio je Petrović kad je kasnije vratio poziv.

- Ovako se nešto nije još dogodilo u nas, a sumnjam da će se i dogoditi. Vjerujem, da u Arenu stane 45.000 gledatelja i to bi bilo malo, sve bismo popunili. Marko i ja sudjelujemo aktivno u produkciji, a ovako nešto nije bilo niti u NBA eventima, jer ovdje se toliko toga spaja. Sama utakmica čak neće biti toliko u prvom planu, jer smo željeli sve one koji su dali svoj obol u Draženovoj karijeri smjestiti na zasluženo mjesto u programu.

Petrović se upravo spremao na generalnu probu cijelog spektakla.

- Treba spojiti zahtjeve televizijske produkcije sa scenarijem. Tu su i protokoli, mjesta uz teren su za uzvanike koji će se pojavljivati pred publikom. Naravno, sve je razumljivo, postoje i taštine kod ljudi, s obzirom na pozicije na kojima će sjediti, a mi nastojimo sve stvari dovesti u red.

Želio je Draženov stariji brat još jednom nešto podvući.

- Preporučujem onima koji će gledati TV prijenos da tih dva i pol sata ne odvraćaju pogled s ovog događaja, jer postoji objektivna opasnost da propuste nešto, pa će im kasnije biti krivo.

I još nešto.

- Velik je broj gostiju i garaže koje postoje podno Arene neće biti dovoljne za primiti sve one koji namjeravaju do Arene stići automobilima, pa predlažem da se dođe do Arene nešto ranije da se pronađe parking negdje oko Arene i ostavi dovoljno vremena za smjestiti se u Areni, jer program kreće u 20 sati.

A zna se i kako...

- Teren već sada izgleda kao pravi, ali on će se magijom pretvoriti na početku programa u nešto sasvim drugo i tu kreće prvi dio scenarija. Kako bude vrijeme odmicalo, tako će se pojačavati intenzitet, sve do same završnice večeri...

Tako će Aco Petrović, dodajući za kraj...

- Nikada ništa zahtjevnije nisam radio u životu od ove organizacije.

Hitao je na ‘generalku’, s nje na gala večeru u Westin.

Naravnu, tu je i tim Zdenke Zrilić, tu je PR agencija Tonija Dabinovića, tu je kompletna logistika HRT-a. Za potrebe ovog spektakla deset šlepera dovozilo je 100 tona opreme, a radilo je u organizaciji, kako u Areni, tako i na ostalim mjestima preko 250 ljudi.

U četvrtak program na Zrinjevcu počinje od deset sati, za sve one koji nisu uspjeli dospjeti do ulaznica za Arenu, organiziran je na toj lokaciji i live prijenos iz Arene na velikom ekranu.

Usput su stizali gosti, trebalo se i za svog od njih pobrinuti, a Zagreb je postala mala košarkaška ludnica. I bit će to tako do četvrtka u ponoć...

Linker
05. rujan 2024 10:32