Jasmin Repeša
 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
NOVI IZAZOV

Bivši izbornik Hrvatske vraća se na mjesto najveće sreće! Evo koga će trenirati legenda HR košarke

Izvori iz Italije tvrde kako je ova priča prilično izvjesna, Repeša se vraća na klupu Fortituda.
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 21. svibanj 2021. 15:26

Nakon što je uspješno spasio Pesaro od ispadanja, premda ima potpisan ugovor na Jadranskoj obali do 2023., ime Jasmina Repeše, koji će početkom lipnja napuniti okruglih 60 godina, odmah se počelo pojavljivati u raznim kombinacijama oko klupa talijanskih prvoligaša. Isprva se pojavila priča oko Sassarija, koji je bio u nekim kombinacijama oko Repeše i proteklo ljeto, no od toga na koncu nije ispalo ništa, jer se pojavila - najveća ljubav.

image
Jakov Prkić/Cropix

Naime, Fortitudo je imao velike planove ove sezone, posebno nakon što je Virtus postao opet velika sila u Bologni. Ipak, Romeo Sacchetti te ciljeve nije mogao ispuniti i on je maknut s klupe još u prosincu, a Luca Delmonte je na koncu spasio Foritudo od ispadanja, ali u Bologni traže novog trenera.

I prema dostupnim informacijama do konca ovoga tjedna to bi trebao biti Jasmin Repeša, koji je na klupi Fortituda sjedio između 2002. i 2006. godine, a u tom periodu bio je prvak, imao dva finala, osvojio Superkup, četiri puta bio u Top 16 Eurolige, odveo je 2004. Fortitudo i do finalne utakmice za naslov prvaka Europe, ali je tada Maccabi bio presnažan.

Uglavnom, Jasmin Repeša i Fortitudo imaju povijest. I nitko tu nije imun. Izvori iz Italije tvrde kako je ova priča prilično izvjesna...

Linker
03. svibanj 2024 02:42