Anthony Edwards

 MICHAEL REAVES Getty Images Via Afp
AKTIVAN IZVAN TERENA

Nevjerojatna priča: NBA superzvijezda napravila troje djece s tri žene u godinu dana? A ima i četvrtu...

‘Očinstvo je najbolji osjećaj na svijetu, siguran sam u to‘, rekao je Anthony Edwards
Piše: SNObjavljeno: 25. listopad 2024. 18:14

Anthony Edwards u svijetu je poznat po svojoj sjajno NBA karijeri, a pozornost je na sebe skrenuo i izvan parketa. Košarkaš je navodno postao otac u 2023. godini što i ne bi bilo toliko interesantno da nije dobio troje djece s tri različite žene, a moguće je i da je napravio i četvrto dijete no za njega je zatražio test očinstva, piše Page Six.

U Netflixovom dokumentarcu Starting 5 je progovorio i o svojoj obitelji.

- Ne mogu govoriti o očinstvu kao cjelini, ali za sada je to najbolji osjećaj na svijetu, siguran sam u to. Ovo je moja mala djevojčica. Podignem ju, igram se s njom, šetamo, pričamo - rekao je u jednoj sceni Edwards koji izgleda teško i sam prebroji svoju djecu, ali i žene s kojima ih je napravio.

Aris s Dajom

Edwards je navodno postao otac u rujnu 2023. godine kada je žena po imenu Daja rodila djevojčicu Aris.

"Tvoj tata je bio ovdje i dočekao da upozna svoju prvorođenju bebu", napisala je tada nova mama na Instagram Storyju.

Ona i Edwards nisu izgleda dalje bili u vezi, a igrač Minnesota Timberwolvesa se nije pojavio ni na slikama Arisinog prvog rođendana.

image

Anthony Edwards

THEARON W. HENDERSON Getty Images Via Afp

Amir s Ally

U listopadu 2023. godine Atlanta Black Star, koja je u medijima nazvana Ally D, je rodila dječaka za kojeg se vjeruje da je Edwardsovo drugo dijete. Ona je pak na svojim storyjima isticala kako je ‘odlična majka‘ koja se ‘čak i moli za drugu djecu jer su ona na kraju dana obitelj njenog sina‘.

Mališan se zove Amir, a majka je rekla kako nevjerojatno sliči svojem ocu.

Aislynn sa Shannon

Edwards je vezu sa svojom djevojkom Shannon započeo 2020. godine, a tri godine kasnije i ona je postala majka.

"Majka, titula odmah iznad kraljice", napisao je Edwards u prosincu 2023. godine.

U 2024. godini par je napravio i party za bebu i tako pozdravio dolazak djevojčice Aislynn na svijet. Shannon je od ranije imala i sina s reperom Chief Keefom, a u svibnju 2024. godine je odala počast svojoj djeci.

"Krue, moj prvorođeni, hvala ti što me činiš boljom. Hvala ti što si moj razlog, moja motivacija, moje sve i hvala za sve što smo prošli zajedno. Aislynn (Bubamaro), hvala ti što me činiš mekom i nježnom i puno strpljivijom. Hvala ti što mi donosiš mir", poručila je svojoj djeci Shannon.

image

Anthony Edwards

MICHAEL REAVES Getty Images Via Afp

Beba broj 4 s Ayeshom Howard

Page Six tvrdi da ima sudske spise iz listopada 2024. godine koji pokazuju da je Edwards s Ayeshom Howard otišao na sud zbog provjere očinstva i alimentacije.

Košarkaš je zatražio genetski test kako bi se utvrdilo je li povezan sa spomenutim djetetom čije ime i spol nisu utvrđeni. Isti portal pokušao je doći i do igračeva odvjetnika, no nije bilo odgovora.

Howard od ranije ima sina Jasona s reperom Lil Baby.

Linker
25. listopad 2024 18:14