CROPIX
OPET SE OGLASIO LUKIĆ

Novi odgovor Aci: ‘Ta izjava je notorna laž i oštro je demantiram! Nužno je da šira javnost čuje istinu...‘

‘Ovo je posljednji put da se očitujem i pišem nešto ovako javno‘, poručio je Cibonin direktor u ostavci
Piše: SNObjavljeno: 21. lipanj 2022. 19:13

Press konferencija na kojoj su Aleksandar Petrović i Saša Pavličić Bekić u ponedjeljak predstavili plan za spas Cibone glasno je odjeknula i izazvala brojne reakcije, a jedan od onih koji su se osjetili dužnim odgovoriti na pojedine izjave bio je Mauro Lukić.

Cibonin direktor u ostavci još je u ponedjeljak odgovorio Petroviću poručivši da "i osobe s puno nižom razinom pravno-poslovnog obrazovanja/znanja i puno nižom razinom inteligencije od gospodina A. Petrovića mogu smisleno zaključiti kako je nemoguće lažirati izvještaj ovlaštenih revizora i lažno prikazati dug ne bi li se investitore dovelo u zabludu..."

Dodao je Lukić i tom prigodom informaciju po kojoj Petrović navodno "nije pokrenuo inicijativu s Dinamom, nego mi, ali se slavodobitno došao slikati u GNK Dinamo..."

Potom je Aco odgovorio na žestoku prozivku. Između ostalog je na Twitteru napisao:

"S obzirom na to da me Mauro Lukić nazvao ovcom koja bleji onda ga ta ovca pita: kako je moguće da se dug iz 2010. g. koji nije prijavljen u predstečajnoj nagodbi isplati u 2022. godini? Radi se o 75.000 kuna koje je direktor kluba isplatio jednom djelatniku kluba iz tog vremena!!!", upitao se Aco.

A onda je i u poslijepodnevnim satima utorka Lukić još jednom "uzvratio udarac", uz riječi kako je "ovo posljednji put da se očituje i piše nešto ovako javno."

Njegovu najnoviju objavu prenosimo u nastavku članka:

"1. Predmetna izjava je laž, notorna laž i oštro je demantiram!

2. Trebao je proučiti ili se s nekim konzultirati vezano za propis koji uređuje predstečajnu nagodbu pa bi znao koje tražbine se prijavljuju, a koje ne.

3. Kažu mi da misli na legendarnog trenera Pina Grdovića koji nije zaslužio nikako da ga se dovodi u ovakve konotacije. Valjda mu je krimen što je sjedio pored mene na finalnoj utakmici u Zadru...

Ovo je posljednji put da se očitujem i pišem nešto ovako javno, ali nažalost protiv ovakvih laži nužno je da šira javnost čuje istinu.

S gospodinom Petrovićem više neću javno polemizirati jer to nema nikakvog smisla. No, netko tko ima medijsku pažnju zahvaljujući izvrsnim sportskim rezultatima koje je ostvario osobno, kao i cijela njegova obitelj, javne nastupe trebao bi koristiti da čini ispravne i konstruktivne stvari, a ne da baca "bombe" koje su laži i neistine s ciljem difamiranja i omalovažavanja drugih", poručio je na Facebooku Lukić.

Linker
25. travanj 2024 08:33