JAKOV PRKIC Cropix
KRAJ SAGE

Pao je još jedan veliki posao: Bio je želja mnogih, htio ga je i Napoli, ali on je odabrao Split

Velika je ovo vijest za Slavena Rimca, možda i potpis ljeta pao je na Gripama
Piše: Frane MaršićObjavljeno: 23. srpanj 2024. 09:53

Shannon Shorter riješio je pitanje kluba za novu sezonu. Ostaje tamo gdje je boravio i prošle tri sezone, na Gripama u splitskoj žutoj boji.

Okončana je tako ova priča koja se pretvorila u pravu malu sagu u posljednje vrijeme jer je Shorter navodno na sebe navukao ozbiljan inozemni interes, onaj Napolija, a može se čuti kako su se zanimali i neki hrvatski klubovi, spominjao se i Zadar. Unatoč svemu, odlučio je i četvrtu sezonu za redom ostati tamo gdje mu je očito najljepše.

Velika je ovo vijest za Slavena Rimca, možda i potpis ljeta pao je na Gripama. Shorterov značaj za Split je nepresušan, lider je ekipe i nastavit će u istom ritmu uz svoj dres s brojem 2.

image
BOZIDAR VUKICEVIC Cropix

Žuti su tako dobili čovjeka čiji je značaj za svlačionicu neopisiv, a dobit će i sigurne poene u ključnim trenutcima utakmica. Uprava na Gripama tako je odradila novi veliki posao. Shorter je u Splitu voljen, no za ljubav je potrebno dvoje. Veza Shortera i Splita očito je teško raskidiva. Žuti će s iskusnim Amerikancem na čelu krenuti u novu sezonu i prema ostvarenju svojih ciljeva.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. srpanj 2024 09:57