Sterling Brown
 TWITTER
INCIDENT U SAD-U

Video: Procurila snimka pretučenog košarkaša ispred striptiz kluba! Nakon makljaže završio u bolnici

Kako navode mediji u SAD-u Brown je napuštajući klub navodno ušao u krivo vozilo
Piše: SNObjavljeno: 28. travanj 2021. 08:57

Košarkaš Houston Rocketsa, Sterling Brown prije nekoliko je dana sudjelovao u tučnjavi ispred jednog striptiz bara u Miamiju, a sada je u javnost isplivala snimka incidenta, odnosno na snimci se može vidjeti kako je košarkaš izgledao nakon makljaže.

Kako navode mediji u SAD-u Brown je napuštajući klub navodno ušao u krivo vozilo, a osobe koje su se već nalazile u njemu su fizički nasrnule na košarkaša nakon čega je ovaj zadobio ozljedu glave. Na snimci se može vidjeti kako mu je gornji dio tijela kompletno prekriven krvlju, a ubrzo nakon razgovora s policijom je prevezen u bolnicu.

Valja istaknuti kako je Sterling Brown i ranije imao problema s policijom. Naime, još 2018. godine je uhićen nakon što je nepropisno parklirao na mjestu za invalide. Tada ga je policija okružila, natjerala ga da legne na tlo, a potom i uupotrijebila elektrošoker. Brown je tada odlučio tužiti grad jer je smatrao kako je do čitave strke došlo isključivo zbog boje njegove kože.

Sud mu je ponudio nagodbu od 400 tisuća dolara, ali je on to odbio jer, kako je tada rekao, cilj mu nije bilo iznuđivanje novca.

Linker
03. svibanj 2024 05:51