Giannis zakucava preko Stewarta

 STACY REVERE Getty Images Via Afp
BIZARNA SITUACIJA

VIDEO: Nema milosti ni za najveće zvijezde! Giannis isključen jer je buljio u suparničkog igrača

Sve se dogodilo na utakmici između Milwaukee Bucksa i Detroit Pistonsa
Piše: SNObjavljeno: 09. studeni 2023. 14:02

NBA suci u nekim situacijama nemaju milosti ni prema najvećim zvijezdama lige. Tako je Giannis Antetokounmpo u noćašnjoj utakmici između Milwaukeeja i Detroita dobio drugu, isključujuću tehničku pogrešku zbog situacije koju viđamo praktično na svakoj utakmici.

Igrala se četvrta minuta treće četvrtine kada se Giannis u jednom kontranapadu silovito sjurio prema košu Pistonsa i zakucao. Napravio je to ‘preko‘ protivničkog centra Isaiaha Stewarta i, kako je to već uobičajeno na NBA parketima, buljio u svoju žrtvu.

Nije Giannis dugo buljio, sekundu-dvije, a taman kada je mimikom počeo pokazivati kako je Stewart prenizak za njega, sudac mu je dodijelio tehničku grešku. S obzirom na to da mu je to do bila druga, grčki košarkaš je morao iz igre. Doduše, dugo je trebalo da se pomiri s tom odlukom jer je ovakav potez uistinu uobičajen na NBA terenima, ali očigledno ne i kod ovog suca.

Giannis je tako ostao na 15 poena, 9 skokova, 5 asistencija i 3 blokade na ovoj utakmici, a i bez njega su Bucksi upisali pobjedu. Doduše, ne uvjerljivu - 120:118, ali i to je dovoljno...

image

Nakon isključenja Grk je sjeo u prvi red tribina i gledao utakmicu

STACY REVERE Getty Images Via Afp

Linker
27. travanj 2024 21:13