'ZAPAMTIT ĆEŠ KAD SI IGRAO...'

OVO JE MOJA ISTINA O SUKOBU S DRAŽENOM PETROVIĆEM! SRPSKI IZBORNIK OTVORIO DUŠU PRIJE SP-A 'Unio mi se u lice i rekao da više nikad neću igrati...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. kolovoz 2019. 12:34

Srpski košarkaški izbornik Aleksandar Đorđević u Kini se sprema za početak Svjetskog prvenstva na kojem će Srbija tražiti medalju, a nada se i zlatnoj, a u rođendanskom intervjuu za srpski Kurir prisjetio se nekih detalja iz karijere, uključujući i sukob s Draženom Petrovićem u utakmici Cibone i Partizana.

„Nisu oni mene tukli, ja sam probao tući njih, ne znam jesam uspijevao ili ne. Izgubili smo tu utakmicu poslije dva produžetka, Dražen je zbog pet osobnih pogrešaka ispao u jednom od tih produžetaka. Poslije utakmice mi se unio u lice i rekao: "A ti, mali, zapamtit ćeš kad ćeš igrati u reprezentaciji! Nikad više!", okrenuo se i otišao, a ja sam krenuo za njim, psovao ga, vrijeđao, držali su me svi”, prepričao je Đorđević koji je jučer proslavio 52. rođendan.

Basketball - Italy v Serbia - European Championships EuroBasket 2017 Quarter Finals - Istanbul, Turkey - September 13, 2017 - Coach Aleksandar Sasha Djordjevic of Serbia reacts. REUTERS/Murad Sezer - UP1ED9D1HTY7Z
REUTERS

„I otad, te godine, stvarno nisam bio u reprezentaciji. Je li to zbog toga ili nečeg drugog, ne znam, ali meni se to dogodilo, tako da nije bila ugodna situacija, iako smo imali odličan odnos. Je li to zbog drskosti nas klinaca, koji smo se usudili da napadnemo moćnu Cibonu u to vrijeme, njega na toj poziciji, njegovog brata, koji je isto bio u reprezentaciji, nemam pojma, ali to je istina”, istaknuo je aktualni srpski izbornik.

Linker
28. travanj 2024 12:24