Miljenko Karacic
PROBLEMI POD TORNJEM

PRVO IM JE ZADAR UZEO IGRAČA PRED NOSOM, A SADA JE I SPLIĆANIN ODLUČIO OSTATI U STAROM JATU Iako se obećao Vukovima, Filipović potpisao za Široki

Gotovo je kraj kolovoza, a Cibona nema potpisane nositelje. Niti playmakera, jer Sabeckis je to možda, tek treba vidjeti, Bilinovac tu samo može pomoći.
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 23. kolovoz 2019. 11:42

Dobra vijest srijede, nakon što je postalo jasno da Quincy Miller neće ostati u Ciboni, bila je dogovoren dolazak Gorana Filipovića, koji je trebao popuniti poziciju playa za sljedeću sezonu. No, u četvrtak predvečer, na svojim službenim stranicama Široki, momčad za koju je Filipović igrao i lani, obavila je da će ovaj Splićanin i sljedeće sezone nositi boje kluba iz Hercegovine.

U Ciboni su, malo je to reći, ostali zatečeni. Trener Ivan Velić kaže:

- Meni je nepojmljivo da se ovako nešto dogodilo, jer sam osobno razgovarao i igračem i s njegovim agentom i tu je pao dogovor, ostalo je samo riješiti tehnikalije. To su klasična "hrvatska posla" - bio je utučen Velić.

Prije nego li se Cibona okrenula Filipoviću, Zadar im je ispred nosa oteo Martina Junakovića, treba i to dodati.

Cibona se sada okreće drugim opcijama, po svemu sudeći onaj novac kojega su bili spremni potrošiti za Millera i neko pojačanje na poziciji dva, sada će otići za jednog igrača, koji bi mogao igrati obje bekovske pozicije. I vaditi Cibonu iz bunara. Naime, gotovo je kraj kolovoza, a Cibona nema potpisane nositelje. Niti playmakera, jer Sabeckis je to možda, tek treba vidjeti, Bilinovac tu samo može pomoći...

Linker
06. svibanj 2024 19:41