Chris Jackson Getty Images
POMAŽU I NAJBOGATIJI

ZAŠTITNI ZNAK ITALIJE RAZGALIO JE TAMOŠNJU JAVNOST! Poruka svima na prvoj crti bojišnice protiv koronavirusa: 'I ja sam nekada htio biti kao vi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. ožujak 2020. 09:03

Talijanska modna ikona i vlasnik košarkaškog kluba Olimpia Milano, Giorgio Armani poslao je poruku kojom je razveselio brojne zdravstvene djelatnike u Italiji. Zemlja naših prekomorskih susjeda najveće je svjetsko žarište pandemije koronavirusa u ovome trenutku, a Armani je putem klupskog Twitter-profila zahvalio svima onima koji stoje na prvoj liniji obrane od globalne pošasti.

U svom otvorenom pismu naglasio je da je i sam kao mladić htio biti medicinski radnik te da je sanjao o karijeri u zdravstvu. Zemlju u kojoj ima preko 50 tisuća slučajeva zaraženih virusom već je pomogao s nešto više od milijun doniranih eura.

- Raduje me kada vas vidim kako se borite protiv ove opake bolesti koja je zahvatila čitav svijet. Vjerujem da je taj osjećaj povezan s mojim željama iz mlađih dana, kada sam htio imati medicinsku karijeru. Svi u organizaciji Giorgio Armani bliski su s vama, od fizioterapeuta do medcinskih sestara, od praktikanata do specijalista. Osobno smo povezani - napisao je 85-godišnji Armani.

Njegov je košarkaški klub bio prvak Europe tri puta, 1966., 1987. i 1988. godine bio prvak Europe.

Linker
26. travanj 2024 17:46