REUTERS
PUN GORČINE

LIVERPOOLOVA IKONA IZVRIJEĐALA SLAVNOG TALIJANSKOG TRENERA 'Capello je bio prava piz**! Napravio je katastrofalnu štetu mojoj karijeri...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. rujan 2019. 10:43

Bivši napadač Liverpoola, Madrida i bivši napadač engleske nogometne reprezentacije Michael Owen nije imao lijepih riječi za Fabija Capella, legendarnog talijanskog trenera koji je sjedio na izborničkoj klupi 'Gordog Albiona' između 2008. i 2012. godine.

U svojoj autobiografiji pod imenom 'Reboot' koju serijski objavljuje The Mirror, Owen je napisao.

Owen se reprezentativno umirovio četiri mjeseca po Capellovom preuzimanju 'Gordog Albiona', a pod talijanskim stručnjakom odigrao je tek jednu utakmicu. Owen tvrdi da je umirovio reprezentativni dres upravo zbog - Capella.

LONDON - FEBRUARY 04: (L-R) Shaun Wright-Phillips, Michael Owen, Rio Ferdinand and David Bentley model the 2008 England away kit with England manager Fabio Capello (C) during the Umbro kit launch at The Grove Hotel on February 4, 2008 in London, England.  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)
Mike Hewitt/Getty Images

"Capello je po dolasku kao novi izbornik osjećao da mora nešto promijeniti. A to nešto na kraju je bio Michael Owen. Kada se sada prisjećam toga, činim to s puno zamjeranja. Skratio je zasluženu reprezentativnu karijeru bez ikakvog objašnjenja i na kraju se pokazao kao jedan od najslabije uspješnih engleskih izbornika ikad. Bio je apsolutna piz**. Po mom mišljenju on je napravio katastrofalnu štetu mojoj karijeri i općenito engleskom nogometu, a za to je još bio dobro plaćen", napisao je danas 39-godišnji Owen koji je u dresu engleske reprezentacije zabio 40 golova u 89 nastupa.

Linker
26. travanj 2024 18:52