Getty Images
MOGUĆA JE VELIKA RAZMJENA

MANCHESTER UNITED PRISTAJE PRODATI POGBU POD JEDNIM UVJETOM Na adresu najupornijeg udvarača poslana je ponuda sa željom što bi trebao učiniti zauzvrat

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2020. 10:45

Iako je već u nekoliko navrata s Old Trafforda jasno poslana poruka da veznjak Manchester Uniteda, francuski reprezentativac Paul Pogba neće napustiti klub, to bi se ipak moglo dogoditi. I to, već ovoga mjeseca. Naime, kako javlja britanski Mirror, s Otoka bi se prema Čizmi Francuz mogao zaputiti samo ako iz redova milanskog Intera u suprotnom smjeru krene Lautaro Martinez.

Razmjena je to na koju bi iz Uniteda pristali, posebice iz razloga što bi Pogba vrlo rado opet volio surađivati s bivšim mu trenerom iz Juventusa, Antonijom Conteom. Pretpostavlja se da bi u slučaju adekvatne ponude Pogba bio nesretan kada bi se ista odbila. Ipak, veliko je pitanje jesu li u Interu spremni pustiti Lautara.

Iako svjetskog prvaka iz Rusije nema na terenu zbog ozljede, to nije pokolebalo potencijalne kupce da krenu po njega već u siječanjskom prijelaznom roku, a sada se Inter stavio na prvu poziciju za njegovo dovođenje.

Pogba je ove godine za Manchester United odigrao samo sedam utakmica u Premier ligi, a već ga neko vrijeme muči gležanj. S druge strane, Lautaro je u 16 nastupa za Inter postigao osam pogodaka te uz Romelua Lukakua predstavlja udarni tandem napadača crno-plavih.

Linker
16. travanj 2024 14:52