REUTERS
TEŠKO MU PADA

MESSI SE POŽALIO NA OŠTRE KRITIKE DOMAĆIH MEDIJA 'Govore mi da se umirovim, a čak i sin me pitao zašto me toliko ubijaju u Argentini'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2019. 22:37

U velikom intervjuu za Radio 94.7 Club Octubre Lionel Messi je između ostaloga progovorio o medijskim kritikama na koje nailazi u vlastitoj domovini.

Posebice se na udaru kritika našao nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Rusiji. Nakon Mundijala za 'Gauče' nije zaigrao devet mjeseci.

"Postalo je uobičajeno govoriti svakakve stvari o meni. Piše se puno laži i izmišljaju se stvari, a to me ljuti jer ljudi u njih vjeruju. Pa i sin me pitao: 'Zašto te ubijaju u Argentini?"

Nakon devetomjesečme stanke Messi se vratio u dres Gaučosa u prijateljskoj utakmici protiv Venzuele, ali nije mogao spriječiti 3:1 poraz. U sljedećoj utakmici protiv Maroka potom nije zaigrao zbog ozljede prepona.

"Osjećam se bolje, ali i dalje me boli", rekao je Messi.

Messi je objasnio kako se osjećao nakon neuspjeha na SP-u.

"Razmišljao sam da se zaključam i da zaboravim na sve, ali vratio sam se jer želim nešto osvojiti s Argentinom. Obitelj i prijatelji su mi govorili da se umirovim od reprezentacije", objasnio je Messi, koji je s Argentinom igrao tri velika finala i tri puta je izgubio, dva puta Copa Americi i jednom na Svjetskom prvenstvu.

Linker
03. svibanj 2024 10:46