Denis Kapetanović
OFANZIVA NA TRŽIŠTU

NA POLJUDU BI MOGAO OSVANUTI BURIĆEV LJUBIMAC! Rješenje za bolnu točku 'Bijelih' nalazi se u susjedstvu, hoće li uprava pravovremeno reagirati!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. kolovoz 2019. 20:05

Nemali broj poklonika nogometa ostao je iznenađen uspjehom mostarskog Zrinjskog u Europi ove sezone. Preko makedonske Akademije Pandev prošli su lako, a ždrijeb iz je u drugom pretkolu kvalifikacija Europske lige namjerio na respektabilnu momčad nizozemskog Utrechta.

I njih su izabranici Harija Vukasa poslali kući bravuroznom predstavom, ali protiv švedskog Malmoa nije se moglo... Probalo se, ali 0:3 sa sjevera našeg kontinenta bilo je nedohvatno.

Plemići, kako ih zovu, nisu razočarali nikoga, a osim zarade od nagrada UEFA-e moglo bi se nešto uprihoditi i do kraja ovoljetnog prijelaznog roka. Jedna od najpoželjnijih meta je Advan Kadušić, desni branič aktualnog BH-doprvaka. Ovaj 21-godišnji mladić rodom iz Zenice privukao je pažnju brojnih interesenata, a jedan od njih je, kako javljaju mediji iz Bosne i Hercegovine - splitski Hajduk.

Ipak, najzvučnije ime koje se dovodi u kontekst s dovođenjem Kadušića je poljski Lech. Htio ga je prošle zime u Greuther Furth dovesti aktualni trener Hajduka Damir Burić, a sad je prilika da se zajedno skrase na Poljudu.

Nije tajna da splitska momčad već neko vrijeme traga za kvalitetnim rješenjem na poziciji desnog braniča, a Kadušić bi bio vrlo optimalna kupnja. Nije preskup, Transfermarkt ga procjenjuje na 600 tisuća eura, a Hajduk bi mladom reprezentativcu BiH nakon Sarajeva i Zrinjskog bio treći klub u karijeri.

Linker
06. svibanj 2024 10:43