Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
MERCATO U SPLITU

NA POLJUDU TRAŽE IPAK MALO VIŠE Hajduk odbio milijun eura od Talijana, želi više za svog bisera, taman da nadoknadi razliku od 'Kalinićeve Kine'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 29. siječanj 2017. 11:22

Sampdoria priprema službenu, pisanu ponudu za Lorenca Šimića! Vijest stiže s talijanskih izvora i poklapa se s našim spoznajama s početka još prijelaznog roka.

Tada je Slobodna dalmacija eksplicitno najavljivala kako je jedan stoper Hajduka na prodaju, pa sad Zoran Nižić ili Lorenco Šimić, a da se za Šimića živo interesira baš Sampdoria čiji su ga skauti gledali u završnici jesenskog dijela HNL-a, protiv Dinama u Poljudu i bili su zadovoljni; što ima veze da je bio isključen pri kraju.

U taboru Hajduka u Turskoj ne komentiraju ništa što nema službene konotacije, ali spremno čekaju da pisana ponuda dođe. Hoćemo li Šimića ispratiti iz Turske, kao lani Gorana Milovića kad je otišao u Kinu?

Na tragu su dogovora oko odštete, jer postoji razlika, Sampdoria nudi milijun eura plus bonuse, Hajduk bi čvršće grizao, sve do 1,4 milijuna eura.

Split, 171216
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 20. kola MAXtv Prve lige, Hajduk - Dinamo. 
Na fotografiji: Angelo Henriquez, Lorenco Simic. 
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Foto: Vojko Basic / CROPIX

Zadnji su dani prijelaznog roka i nećemo dugo čekati. Bio bi to taman cca 1,5 milijuna eura što je isparilo iz želja i planova nakon što je Nikola Kalinić odbio transfer u Kinu.

Istodobno, Dinko Trebotić se razišao s Bnei Yehudom i u Izraelu ima slobodne papire, čuje se sve do Turske.

Poznato je kako je u kontaktu s trenerom Hajduka Joanom Carrillom, jer su dobri prijatelji, iz Mađarske još, iz doba Videotona.

No, zasad ništa više od toga nije konkretno, osim špekulacija koje traju još od prije Nove godine.

Linker
12. svibanj 2024 21:35